54
Hot tip

E SPORT UŽIVO: Meridianbet ponuda koja se ne odbija

Objavljeno: 19.03.20 u 17:25

Meridan je našao sjajan način da spoji ljubitelje elektronskog sporta i sportskog klađenja.

Sad je već poznato da su E sport takmičenja najbrže rastuća sportska grana u svetu, igrači E sporta danas su popularni poput igrač fudbala ili košarke.

Sada imate mogućnost da naplatite vaše poznavanje E sporta, za sve ljubitelje „Moba“ žanra, Meridianbet je spremio sjajnu ponudu za klađenje u igricama kao što su Counter-Strike, League of Legends, Dota, Overwatch i Starcraft.

Pored standardne ponude, na ove događaje možete se kladiti i uživo u toku igre.

Gejmeri koji su dobro upoznati sa E sport scenom i koji dosta vremena provode igrajući igrice, sigurno neće imati problem da naprave pobednički tiket.

Celokupnu ponudu možete pronaći na sajtu Meridianbet, turniri i kvote nalaze se u E sport kategoriji, sport i uživo.

0
0

54 Komentara

  1. Svaka čast za ovako nešto, oduvek ste korak ispred svih… hvala Meridian što postojite, i sada u ovoj situaciji ste tu za nas vaše verne igrače…

    0
    0
    Odgovori
  2. Svaka čast, jedni jedini koji imaju esport u ponudi, najbolje ponude, bonuse pa iskreno hvala Vam jer i u ovoj situaciji mislite na nas…

    0
    0
    Odgovori
  3. Suuupeeer…igramo se, skrecemo misli na pozitivnu stranu, prikupljamo parice za lepše dane. Hvala meridian-u što uvek misli na svoje igrače!

    0
    0
    Odgovori
  4. Meridian je jedina kladionica koja ima u ponudi esport zbog raznovrsne ponude i promocija i bonusa sam joj veran godinama!!

    0
    0
    Odgovori
  5. Meridian kladionica uvek ispred svih, bravo! Kladjenje od kuce, pa jos i na E-sport, samo reci hvale za njih!

    0
    0
    Odgovori
  6. Retko koja kladionica ima ovoliku siroku ponudu na online. Meridian je uvek ispred svih, i misli na nas igrace, pa i na nas koji volimo E-sport. Sve pohvale za Meridianbet, najjaci ste!

    0
    0
    Odgovori
    • Pored ove situacije hvala Vam što mislite na nas igrače, najbolji ste uz to imate i najbolje ponude i bonuse. Bravo Meridian

      0
      0
      Odgovori
    • Mislite na nas kao i uvek, imate najbolje ponude uz to uvek ima neka promocija naravno i uz registraciju dobio bonus i besplatne spinove, svaka čast u ovoj situaciji što mislite na nas koji smo kod kuće…

      0
      0
      Odgovori
    • Ovo je odlična stvar za nas koji igramo online, bravo Meridian što ste uvek uz nas i što mislite na nas igrače i u ovoj situaciji…

      0
      0
      Odgovori
  7. Usled novonastale situacije udjoh na Meridianbet sajt. Registrovala sam se pa jos dobila i bonus i besplatne spinove! Meridian pruza zabavu uz zanimljive slotove ali i brojeve i virtuelne igre. Bravo za Meridian!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter