0
Evropske lige

RONALDO NIJE, ALI ON JESTE: Čuveni fudbaler se odrekao svog hotela zbog virusa, oduševio svet i dao domaći Ronaldu

Objavljeno: 18.03.20 u 20:00

Ovoga puta nije lažna vest, Geri Nevil je zatvorio svoj hotel kako bi u njemu moglo da boravi medicinsko osoblje Engleske koje se bori protiv koronavirusa.

Bivši legendarni kapiten Mančester junajteda i reprezentacije Engleske se odlučio na ovakav potez zbog pandemije virusa u svetu, te je odlučio da ustupi prostor za odmor onima koji brinu o tuđim životima.

Dva hotela koje Nevil drži u saradnji sa bivšim saigračem Rajanom Gigsom zatvorena su, a radnici poslati domovima. Međutim, oni nisu otpušteni niti će se njihove plate razlikovati od prethodnih.

Skoro dve stotine kreveta po hotelu na usluzi će imati engleski medicinari, zahvaljujući Nevilu, kao i Gigsu.

Prethodno se pojavila informacija kako je Kristijano Ronaldo odlučio da svoje hotele CR7 pretvori u bolnice za leženje zaraženih virusom Covid-19, ali je u pitanju ipak bila lažna vest od koje je svetsku senzaciju napravila „Marka“. Ovoga puta je priču o hotelima fudbalera potvrdio „Bi-Bi-Si“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter