2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: HOTSPORT

PREDSEDNIK PARTIZANA U STRAHU: „Nije pravdeno što pojedini klubovi žele iz ove situacije da profitiraju“

Objavljeno: 18.03.20 u 20:37

Košarka, kao i svi sportovi, a i cela planeta, je u velikoj neizvesnoti zbog pandemije koronavirusa.

Sva takmičenja su stopirana i čini se da će i prvi datumi za povratak na terene biti promenjeni.

O celokupnoj situaciji govorio je i prvi čovek KK Partizan, Ostoja Mijailović i poručio kako pojedini klubovi žele da zloupotrebe novonastalu situaciju.

– Nije pravdeno što pojedini klubovi žele iz ove situacije da profitiraju. Siguran sam da će Evroliga i Evrokup, kao i Skupština ABA lige doneti najbolje moguće odluke za neka buduća takmičenja. Postavlja se veliko pitanje: šta je nastavak takmičenja, a šta je novo takmičenje? Mi možemo da pričamo o nekom roku, sve je zaustavljeno do 11. aprila, a to je razuman rok… Ali kakva će situacija biti u našoj zemlji i drugim državama. Moramo da budemo ravnopravni da bismo mogli da se takmičimo. Partizan u ovom trenutku možda najviše gubi, rekao je Mijailović za Sport klub.

0
0

2 Komentara

  1. Licemeru bezobrazni…dok svi gledaju kako da se izlece,ti jedini apelujes preko medija da vam se dodeli titula…gde ti je obraz limaru mali?neces dobiti titulu za selenim stolom,zapamti to!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter