0
Evropske lige

NOVI SLUČAJEVI U FIRENCI: U „violi“ zaraženo između 8 i 10 ljudi, jedan na respiratoru…

Objavljeno: 18.03.20 u 22:59

Potvrđeno iz kluba.

Nakon što je objavljeno da je Dušan Vlahović pozitivno testiran na Covid-19, potom i Herman Pecelja i Patrik Kutrone, zabeleženi su novi slučajevi.

Prvi čovek „viole“, Roko Komiso potvrdio je danas da su tri osobe zaposlene u klubu zadržane na bolničkom lečenju, a italijanski mediji izveštavaju da se radi o članovima stručnog štaba, te da klupski doktor Luka Pengve ima problem sa disanjem.

– Imamo 8-10 ljudi zaraženih virusom, a trojica zaposlenih u klubu se nalaze u bolnici. Jedan je na respiratoru, a svi ostali su na kućnom lečenju. Vlahović, Pecelja i Kutrone su dobro, kao i ostatak tima. Pričao sam sa igračima i sada bih najviše voleo da sam uz njih, ali mi ne dozvoljavaju da putujem – rekao je Komiso, koji se trenutno nalazi u Americi.

Od početka pandemije u ovoj zemlji registrovano 31.506 slučajeva korona virusa, a danas zabeleženi su novi slučajevi fudbalera, u Sampdoriji, Breši, a pozitivna je bila i trudna devojka defanzivca Juventusa Danijelea Ruganija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter