0
Domaći fudbal

FOTO: FS Srbija

NOVE INFORMACIJE: Doktor Ristić govorio o stanju Kokeze i Pantelića

Objavljeno: 18.03.20 u 22:26

Čelnici Fudbalskog saveza Srbije (FSS) pozitivno su testirani na Covid-19 virus.

Njih dvojica već nekoliko dana se leče, a da se situacija sa njihovim oporavkom razvija povoljno, potrvrdio je prvi čovek Medicinske komisije FSS, doktor Miljko Ristić.

– Predsednik Slaviša Kokeza je u stabilnom stanju. Već tri dana nema temperaturu i očekujemo da on uskoro bude bolje. Potpredsednika Saveza Marko Pantelić, koji je takođe pozitivno testiran, zasad ne oseća nikakve tegobe i nalazi se u izolaciji kod svoje kuće. Prati se njegovo stanje i koliko vidim, njemu je za sada najteže pala ta izolacija. Ali, optimisti smo – rekao je Ristić za „Novosti“, uz dodatak da generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović, koji je s njima putovao, “nema simptome virusa“.

Pre skoro sedam dana potvrđeno je da je predsednik FSS Slaviša Kokeza primljen na Infektivnu kliniku u Beogradu, a dva dana kasnije ista vest stigla je za Marka Pantelića, koji je u kućnoj izolaciji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter