1
Košarka

BOŽA MALJKOVIĆ: Tramp je za odlaganje, MOK kupuje vreme, a Igara verovatno neće biti!

Objavljeno: 18.03.20 u 11:20

Vest koja je juče obišla vest glasila je da pomeranja i odlaganja Olimpijskih igara u Tokiju neće biti.

Prvi čovek Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković istakao je da je održana video koferencija posle koje se stiče utisak da Olimpijske igre neće biti održane ovog leta i da MOK samo kupuje vreme.

– Prati se situacija, MOK je ozbiljna organizacija u kojoj je 206 zemalja. Imali smo video konferenciju i utisak je da se “kupuje vreme”, da će za mesec dana biti mnogo toga jasnije – rekao je Božidar Maljković gostujući na TV ‘Prva’.

On je istakao da je predsednik SAD Donald Tramp za to da se Olimpijske igre odlože, baš kao i većina stanovnika Japana.

– Neka istraživanja kažu da je 63 odsto Japanaca protiv da se Igre održe, dok je samo 23 Za. Opet, Japan je ozbiljna zemlja, kažu da imaju podršku 37 najjačih država na svetu, međutim, Donald Tramp je rekao da treba odložiti Igre. To je jedan opšti haos, biće teško da se održe ako pandemija potraje, a po svemu sudeći – potrajaće.

Probleme svakako trpi i srpski sport.

– Imamo naš primer u košarci, računali smo za jun sa našim najboljim košarkašima, ali sad kad se produžavaju sezone, ne znamo da li ćemo imati NBA igrače Jokića, Bogdanovića, pa Teodosića, Micića, koji je najviše napredovao u poslednjih godinu dana. Tu je i turnir rukometašica, koji je trebalo da se održi u Đeru i odložen je za jun – istakao je Maljković.

0
0

1 Komentara

  1. Tramp ako se pita on ce to pustiti pa njegova kazina su sad na gubitku, on to mora nekako nadoknaditi kroz kladionicarske aktivnosti. Medjutim, prema Casino Guru sajtu, onlajn kazina sad cvetaju cudi me da se Tramp nije odlucio i napravio i taj deo da ne trpi stetu. Pa, sva takmicenja se otkazuju, nece biti kladionica, valja pojacati kockarske aktivnosti… E moj trampe

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter