0
Domaći fudbal

FOTO: FK DINAMO VRANJE

NOVI INCIDENT U VRANJU: Antić oterao igrača Dinama; Sindikat: Stanite na put nasilniku!

Objavljeno: 17.03.20 u 12:18

Ubedljiv poraz uneo je nemir u tabor Vranjanca.

Niko nije tako bacio na kolena ove sezone Dinamo na stadionu „Jumko“, kao što je to učinila ekipa Grafičara s četiri pogodaka u mrežu domaćina (4:1).

Šef stručnog štaba domaćih Dragan Antić bio je nezadovoljan igrom svoje ekipe, a ceh zbog slabe partije platiće defanzivac Nikola Jovanović.

– Skupo su nas koštale greške Lalića i Stamenkovića, primili smo brzo tri gola i nismo uspeli da se vratimo. Ne mogu igračima ništa da zamerim, imali su želju i volju, ali najveći krivac je Jovanović, ovim činom završio je karijeru u Dinamu – rekao je Antić posle utakmice.

Zbog ovakve njegove izjave u zaštitu igrača stao je Sindikat profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“, iz kojeg su tražili da se ponašanje kormilara Vranjanaca sankcioniše.

– Pozivamo javno FSS da stane na put ovom nasilniku koji vređa, omalovažava, tuče i diskriminiše igrače. Dva puta je bio kažnjavan zabranom rada na duže vreme i oba puta mu je IO FSS ukinuo kaznu što je sramota za FSS. Nedavno je bio i izbačen iz aviona zato što je pre leta vređao jednu stjuardesu. Dokle ćemo trpeti nasilnike u srpskom fudbalu? – poručili su iz sindikata.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter