0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

KAKO SE ODBRANITI OD KORONE: Žoze Murinjo i Arsen Venger spremili taktiku protiv širenja virusa (VIDEO)

Objavljeno: 17.03.20 u 10:35

FIFA je pokrenula kampanju u borbi protiv širenja Covid-19 virusa.

Broj obolelih od koronavirusa u svetu raste, a kako su skoro sva sportska takmičenja stopirana, Svetska kuća fudbala (FIFA), odlučila je da se uključi u kampanju borbe protiv zaraze.

U tom duhu, zajedničkim snagama javnosti su se obratili Arsen Venger, nekadašnji trener Arsenala i sada čelnik FIFA, kao i trener Totenhema Žoze Murinjo, ali i mnogi drugi…

Venger je pozvao sve da dok traje ova situacija budu maksimalno odgovorni.

– Svi znamo da je situacija sa koronavirusom ozbiljna i moramo da stavimo zdravlje na prvo mesto. Ovo je pet ključnih taktika da savladamo koronavirus i ja vas molim da zadržite disciplinu sve vreme kada se o ovoj taktici radi – poručio je Venger, a sličan apel uputio je i Murinjo:

– Što se tiče društvenih interakcija, povucite se. Ostanite bar metar udaljeni od osoba koje kašlju ili kijaju – istakao je Portugalac.

Slične poruke, kao dvojica legendarnihi trenera uputili su i nekadašnja reprezentativka Engleske Kejsi Stoni, bivša selektorka SAD Džil Elis, senegalski strateg Aliu Sise i prvi čovek FIFA, Đani Infantino.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter