0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

VANREDNO STANJE I U KK PARTIZAN: Stranci ne napuštaju Beograd, šta će biti sa Pejnersom?

Objavljeno: 16.03.20 u 13:55

U Srbiji je od nedelje uveče na snazi vanredno stanje. Kako će se to odraziti na košarkaše Partizana?

Dok sa sigurnošću znamo da je Superliga Srbije suspendovana najmanje do kraja aprila, još uvek niko ne može sa sigurnošću da kaže šta će biti sa ABA ligom. Podsetimo, na Jadranu je ostalo da se odigra jedno kolo, nakon čega sledi plej-of.

OD ZLIKOVCA DO HEROJA: Najomraženiji lik u Bundesligi blizu pronalaska leka za koronavirus!?

Upravo poslednje kolo moglo bi mnogo toga da reši oko učesnika u završnici takmičenja. Kako portal ‘Mondo’ saznaje svi zaposleni u KK Partizan radiće od kuće, dok su sve aktivnosti kluba suspendovane do minimum 11. aprila.

Strani košarkaši, baš kao ni fudbaleri neće napuštati državu, jer bi ih posle očekivao karantin od 14 do 28 dana zavisno od lokacije sa koje dolaze, a to bi dodatno usporilo treninge.

Jedini koji se ne nalazi u Srbiji je Žanis Pejner koji je nakon reprezentativne pauze otputovao u Letoniju, a sada ne može da se vrati u Srbiju.

Kao i u fudbalu, kalendar u košarkaškom takmičenju dosta se zakomplikovao, pošto nam preostaje završnica ABA lige, kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre, kao i završnica evropskih takmičenja Evrolige i Evrokupa.

FOTO: KK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter