0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

NIŠTA MU NIJE JASNO: Rečeno mi je da ću sigurno dobiti ugovor sa Partizanom! Ne znam šta se dogodilo

Objavljeno: 16.03.20 u 14:41

Miljan Škrbić je ove zime u Antaliji pokušao da se nametne treneru crno-belih Savi Miloševiću, ali u tome nije uspeo.

Napadač je pre nego što je zadužio opremu crno-belih bio na probi u Sarajevu, ali je tada promena trenera Husrefa Musemića dovela je do toga da mora da potraži novu sredinu.

Miljan tvrdi da je iz kluba dobio uverenje da će ove zime potpisati za Partizan. Do toga ipak nije došlo, te je potpisao dvogodišnji ugovor sa Zrinjskim.

Škrbić je u razgovoru za ‘Sportsport’ portal govorio o vremenu provedenom sa Partizanom.

– Sa njima sam bio u Antaliji oko nedelju dana. Posle moje epizode u Turskoj sam ostao bez kluba, polusezonu sam trenirao sam, individualno i iskreno moja fizička sprema nije bila na najvišem nivou. Ipak, dobio sam pohvale od kompletnog stručnog štaba kao i trenera Miloševića. No, na kraju nije došlo do dogovora. Iskreno, ne znam zašto. Pričao sam sa ljudima, bilo mi je rečeno da ću sigurno dobiti ugovor i da ću postati igrač Partizana, no šta se desilo verujte ne znam. No opet ponavljam, da je svako zlo za neko dobro. Nimalo ne žalim što sam ovde u Mostaru, naravno – rekao je Škrbić.

Crno-beli su potom u svoje redove doveli Bojana Matića koji je u prolećnom delu postigao dva gola i imao je jednu asistenciju na šest odigranih mečeva.

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter