0
Domaći fudbal

FOTO: APOEL

JEVTOVIĆ ZA HS O KARANTINUA NA KIRPU: Vanredno stanje u Nikoziji me približilo šporetu, sad je cilj biti bolji kulinar od Vujadina! (FOTO)

Objavljeno: 16.03.20 u 17:50

‘Pokušaću da nadmašim Vujadina u kulinarstvu i ostale kolege iz Srbije, a u četvrtak možda počnemo sa zajedničkim treninzima’, kaže napadač APOEL-a za naš portal.

Za Kipar je odavno poznato da je „rajsko ostvo“ odvojeno od Evrope, ali i kod njih je stigao prošle nedelje koronavirus. Odmah je prekinut šampionat, a Milan Jevtović i igrači APOEL-a su dobili instrukcije i već četiri dana su u stanovima. Ipak, očekuje se uskoro povratak na teren u Nikoziji.

– Svaki dan preko mejla dobijamo vežbe od trenera i tako bi trebalo da bude u naredna dva do tri dana, a u četvrtak čekamo nova upustva. Pošto spoljna temperatura raste možda dobijemo „zeleno svetlo“ da krenemo napolju da radimo u našem kampu – kaže za HotSport, Milan Jevtović.

U subotu su se žena i deca vratili u Srbiju.

– Bukvalno poslednjim letom sam poslao porodicu kući u Beograd. Posle nekoliko časova aerodrom je zatvoren i letova više nema, a zaključan je prelazak na drugu stranu ostrva. Restorani rade isporuku, ali sve je skraćeno i mi ne mrdamo nigde.

Čak se igrač Crvene zvezde na pozajmici u redovima šampiona Kipra snalazi u ulozi kuvara.

– Dobro sam napredovao za nekoliko dana. Pekao sam hleb, a pokušaću da budem najbolji kuvar i nadmašim Vujadina Savića i ostale kolege iz Srbije – nasmejao se brzonogi napadač.

FOTO: APOEL

Kolonija srpskih igrača je velika mada nema posećivanja samo da se nešto ostavi ako je potrebno.

– Tu smo da se pomažemo i držimo se zajedno. Nije lako, moramo da se čuvamo mada su ovde optimisti da će se brzo sve vratiti u normalu. Pored nas dvojice tu su još Andrija Pavlović, Uroš Matić i Dragan Mihajilović.

Dvadesetak zaraženih su pod strogim nadzorom.

– Prethodnih dana broj miruje, a povećanje temperature sledi i virus bi mogao da iščezne. Posle odrađenog treninga u stanu sledi odmor uz neki film i knjigu. Naravno preko interneta pratim dešavanja kod nas i kum Branko Jovičić mi kaže da će u Rašku. Lakše je uz najbliže, tako da sam na liniji sa rodbinom i roditeljima – poručio je Jevtović.

FOTO: APOEL

Čini se da je pauza poremetila dalje planove.

– Mene je zaustavila kada sam uhvatio ritam, počeo sam da igram standardno i sve je bilo dobro. Falilo je pored nekoliko asistencija neki gol, ali biće. Kada se nastavi takmičenje sledi derbi sezone sa AEK Larnakom.

Izgleda da je ove godine pod znakom pitanja letnji odmor.

– Mi ovde imamo more, pa možda u maju i junu malo se okupamo. To je najmanje bitno, kada si profesionalac na ovakvom nivou pravo opuštanje je posle završene karijere.

Na kraju posle isteka pozajmice Jevtović ima godinu dana ugovora sa Zvezdom.

– Svi potezi su na čekanju. Želja je da prođe koronavirus, da igramo ostatak mečeva i svaka tri dana, jel je lepše da se sve reši borbom za bodove. Posle ćemo razgovarati za dalje – poručio je sa Kipra za HotSport, Milan Jevtović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter