0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: U Turskoj i Rusiji se igra, ovo su naši predlozi za danas!

Objavljeno: 16.03.20 u 10:50

Neke zemlje su ranije zaustavile svoje lige, a neke tek od sinoć. Prvi radni dan možemo da izaberemo nešto od preostalih mečeva koji se igraju za bodove, pokušaćemo da vam našim predlozima donesemo uspeh.

GECTEPE – RIZE 1 (1.80)

Domaćin je u mini seriji od tri meča bez pobede, tako da je došao trenutak da pokušaju da se vrate na pobednički kolosek, ipak rival želi da dođe bar do boda.

ANTALIJA – SIVAS 2 (2.20)

Dugo su se gosti nalazili na liderskoj poziciji, ali su popustili, mada posle rezultata ostvarinh ovog vikenda, imaju priliku da se vrate u borbu za vrh tabele.

EŠHIŠEHIR – DEMISPOR 2 (1.50)

Nekadašnji član elite se nalazi pred ambicom i ispadanjem iz drugog ranga, tako da nemaju više motiva, a ni ambicija, što se očekuje da rival iskoristi i upiše tri nova boda.

TAMBOV – K. SOVJETOV 0-2 GOLA (1.60)

Sledi derbi za opstanak i svaki bod je sladak u ovom delu sezone, a treba da se očekuje oprezan meč sa obe strane, kao i malo golova, što je obeležje oba tima.

Ukupna kvota na tiketu je 9.60.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter