0
Evropske lige

REAL ‘RAZBIJA KASU’: Mane obara rekord, evo koja ‘cifra’ je u pitanju…

Objavljeno: 15.03.20 u 10:35

Real Madrid je prošlo leto promašio sa pojačanjima, a narednog želi da to nadoknadi pogocima, prva meta napadač Liverpula.

Dolazak Edena Azara napravio je zemljotres u Madridu, ali se Belgijanac na ‘Santjago Bernabeu’ nije naigrao fudbala. Više vremena je proveo po bolnicama, a kada je izlazio na ‘travanti tepih’ nije oduševio navijače.

Slična priča je i sa Lukom Jovićem koji je plaćen papreno Ajntrahtu iz Frankfurta, a sada ga nema više u timu. Real sada želi da se iskupi za sve promašaje i rešen je da razbije kasu.

Prva želja ‘kraljavskog kluba’ je sada Sadio Mane. Napadač iz Senegala blista u dresu ‘crvenih’ i ove sezone je postigao 18 golova i 12 asistencija. Real je spreman da Liverpulu plati rekordnih 155 miliona evra.

Real Madrid pored Manea na svom ‘radaru’ prati Klijijana Mbapea i mladog napadača Erliga Halanda. Naravno, dovođenje svih ovih igrača značilo bi prodaju pojedinaca, a kada se to kaže misli se upravo na Edena Azara, Luku Jovića, Gereta Bejla, pa čak i Karima Benzemu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter