0
Evropske lige

NIŠTA OD ČETIRI MILIONA EVRA: Mesiju žao Ronaldinja, ali mu neće pomoći…

Objavljeno: 15.03.20 u 17:13

As Barselone ipak neće uplatiti četiri miliona evra, kako bi pomogao nekadašnjem saigraču.

Svetska javnost, u prvi mah, prenela je vest da je Lionel Mesi spreman da finansijsku pomogne Brazilca Ronaldinja, koji se nalazi u paragvajskom pritvoru.

Ipak, španski mediji su nešto kasnije objavili da Argentinac ne namerava da se odluči na takav korak, a kako prenosi tamošnji „Sport“, Mesiju smetaju natpisi koji se poslednjih dana na tu temu pojaviljuju.

-Mesi je tužan zbog situacije u kojoj se Ronaldinjo nalazi, ali u ovom trenutku nije napravio nikakve korake kako bi izvukao Brazilca iz zatvora. Nije angažovao svoje advokate da rade na pomenutom slučaju, niti planira četiri miliona evra za kauciju – objavio je „Sport“.

Podsetimo, Ronaldinjo je iza rešetaka, nakon što su vlasti u Paragvaju uhapsile njegovog brata i njega, zbog korišćenja lažnog pasoša, a za ovo delo zaprećena kazna je do tri godine zatvora. Lionel Mesi i Ronaldinjo su delili svlačionicu u Barseloni od 2003. do 2008. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter