0
Evropske lige

VLAHOVIĆ NIJE JEDINI: Korona virusom zaražena još dva igrača Fjorentine!

Objavljeno: 14.03.20 u 11:37

Nove loše vesti stigle su iz Firence.

Nakon što je sinoć objavljeno da je srpski napadač Dušan Vlahović zaražen korona virusom, danas je stigla informacija da su Herman Pecelja i Patrik Kutrone pozitivno testirani.

Pored dvojice fudbalera zaražen je i fiziotarapeut seniorskog tima Stefano Danijeli, a iz kluba su se oglasili saopštenjem.

– Objavljujemo da su fudbaleri Kutrone i Pecelja, kao i fiziotarapeut Danijeli obavili testove na virus korona, jer su imali određene simptome. Sva ti testa su bila pozitivna. Svi oni su zbrinuti i osećaju se dobro – napisali su iz „viole“.

Podsetimo, pre fudbalera Fjorentine pozitivni na korona virus bili su fudbalera Juventusa Danijele Rugani i igrač Sampdorije Manolo Gabijadini, a klub iz Đenove saopštio je i da su još četiti fudbalera zaražena. Olimpijski komitet Italije do 3. aprila suspendovao je Seriju A, kao i sva sportska takmičenja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter