1
Domaći fudbal

SAVO MILOŠEVIĆ: U usponu smo forme, na žalost čeka nas duža pauza

Objavljeno: 14.03.20 u 19:09

Fudbaleri Partizana slavili su sa 2:1 protiv Voždovca na ‘krovu’.

Nakon meča nije bilo redovne pres konferencije, nakon meča Savo Milošević je putem PR službe kluba izneo svoje viđenje meča.

– Najbitnije je bilo da osvojimo tri boda. Možemo biti zadovoljni igrom i načinom na koji smo to ostvarili. Bilo je dobrih akcija. imali smo nesreću da primimo taj gol, koji je zaista bio evro-gol, nemam šta da zamerim igračima. Posle toga ušli smo u nervozu, zasluženo smo osvojili tri boda. Čestitam igračima voždovca i mojim momcima. Mislim da je s obzirom na situaciju koja je pratila celo ovo kolo momci odigrali dobro. Utakmica je bila dosta kvalitetna, čestitke svim akterima – ističe trener crno-belih.

Urošević se odlično snašao na poziciji desnog beka…

Sloba je takođe bek, nismo želeli da menjamo profil igrača, bilo je logičnije da stavimo beka umesto Miletića koji nije mogao da igra, nego da stavimo igrača sa druge pozicije. Imamo dosta fudbalera koji su van stroja, ovi momci su pokazali karakter i svaka čast na tome – rekao je Milošević.

Bojan Matić polako ulazi u golgetersku formu.

– Hteli smo ga u junu zbog ovakvih stvari, kada nam je teško i hvale neki igrači da nam ne padne kvalitet, Matić je još jednom pokazao zašto smo ga jurili od juna.

Milošević ističe da je Partizan u uzlaznoj formi. Takođe je pohvalio Lazara Pavlovića koji igra sve bolje.

–  U uzlaznoj smo formi izlazimo iz perioda priprema kada su teške nove. Svi oni rastu iz utakmice u utakmicu, na žalost nakon ove utakmice će najverovatnije biti duža pauza, moramo biti zadovoljni danas prikazanim. Nismo iznenađeni Lazarom Pavlovićem, od kada smo ga prebacili u prvi tim, znalo se o kakvom se talentu radi, još uvek može da napreduje, prošao je fenomenalno pripreme i sada to pokazuje na terenu – dodaje Savo Milošević.

Velika je verovatnoća da će liga u Srbiji biti stopirana zbog koronavirusa.

Momcima smo pred meč skrenuli pažnju, ako se desi da bude suspendovana liga bilo bi dobro da budemo na drugom mestu. Oni su poruku shvatili na pravi način. Uspeli smo da pobedimo, to su odluke koje spadaju u odluke Vlade Srbije – rekao je Milošević.

0
0

1 Komentara

  1. E pravi SI FILOZOF. SAVO DOK SI TI TRENER A VAZURA
    I VUCELA U UPRAVI MI
    FUDBALA NECEMO IMATI. VI
    SAMO KUPUJETE VREME.
    OBICNI PROFITERI. NAPOLJE.
    AKO JE OVO IGRA, STRASNO
    I SMESNO. SRAMOTA SAVO.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter