1
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

OGLASIO SE ZVEZDAN TERZIĆ: Generalni direktor Zvezde otkrio kakvo je zdravstveno stanje njegovog sina!

Objavljeno: 14.03.20 u 16:46

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je u razgovoru za ‘Telegraf’ pojasnio u kom svojstvu je njegov sin boravio na kongresu UEFA u Amsterdamu.Juče je potvrđeno da je vođa delegacije iz Amsterdama predsednik FSS-a Slaviša Kokeza zaražen koronavirusom, a u delegaciji koja je boravila u Amsterdamu našao se i Kostadin Terzić, sin Zvezdana Terzića. Delegaciju su pored predsednika Kokeze i Terzića činili i Marko Pantelić, Jovan Šurbatović, Bojan Pavićević, Vladimir Matijašević

NOVO SAOPŠTENJE: FSS se oglasio povodom stanja Slaviše Kokeze

– On je boravio u Amsterdamu kao član delegacije FSS – objasnio je Zvezdan Terzić i potom dodao:

Kostadin se oseća dobro i nema nikakve simptome koronavirusa. Nakon što smo saznali da predsednik Saveza, Slaviša Kokeza, ima korona virus, preduzeli smo sve neophodne mere da se potencijalno širenje virusa minimizira – ističe Terzić.

VLAHOVIĆ NIJE JEDINI: Korona virusom zaražena još dva igrača Fjorentine!

Podsetimo, nešto ranije u toku jučerašnjeg dana predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić saopštila je da će se mečevi u Super i Prvoj ligi Srbije igrati bez prisustva publike.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter