4
AdmiralBet ABA Liga

ISTORIJSKA PROMENA U REGIONU: Čuveni Crnogorci preuzimaju hrvatskog velikana?!

Objavljeno: 14.03.20 u 15:15

Ovo bi moglo da donese značajne promene.

Čelni ljudi Mornara iz Bara, braća Đorđije i Mihailo Pavićević u pregovorima su oko preuzimanja zagrebačke Cibone i čačanskog Borca.

Prema navodima portala Nova, grupacija bi preuzela vlasništvo nad čačanskim Borcem i veći deo udela akcija Cibone. Braća Pavićević poslednjih godina s uspehom vode klub iz Bara, a sada bi mogli svoj posao da prošire na Hravtsku, odnosno Srbiju.

Posrnuli zagrebački velikan u trenutku prekida ABA lige nalazio se na devetom mestu i ivici opstanka, dok je čačanski klub ubedljivo prvi u ABA ligi 2.

FOTO: Mornar/Media PRO
0
0

4 Komentara

  1. Profesionalni sam igrač sportske prognozeri „dobro dosla“ braća, jer sam već zaradio € .Naime, igrajuci -over-ander, jednostavno no,ne možeš pogrešiti. Pogledajte utakmice „MORNARA“ pa će vam biti jasno. …mm igra max 10 €…a ako braća (zna se ne preko svog prezimena ) ulože 10 miliona samo na under -over zarađuju sigurnih (najmanje)3 miliona, a na „X“…od 3 do 5 puta više €.

    0
    0
    Odgovori
  2. Vidimo sa kojim uspehom vode Mornar, pa to je legija stranaca… Kad izgube utakmicu dovedu novog stranca. Svako bi mogao voditi klub sa tolikim novcem, al oni opet uspevaju da budu katastrofalni, da ispadnu smešni u Fiba Ligi Šampiona, igraju divljačku košarku koja u Evropi ne može da prođe. A toliki novac bi u svakoj normalnoj zemlji(ali pošto ovo nisu normalne zemlje) bio preispitan.Obični šverceri cigara preko Luke Bar. Lično ne bih voleo da preuzmu ni Cibonu i Borac, jer bi to bila smrt za naše mlade igrače koji i ovako ne dobijaju šanse u svojim timovima, vidimo koliko oni imaju Barana u prvom timu, a Bar je itekako talentovan grad u košarkaškom smislu.Taj klub i grad je dao jednog Pavlovića i Vučevića. Za 10 godina 2 NBA igrača, ako ovako budu nastavili mislim da neće imati nijednog reprezantativca mučene CG, a kamoli NBA ili ozbiljnog evroligaškog igrača, a sigurno da ima kvaliteta ali su im draži instant Amerikanci-divljaci i veterani od 35 37 godina, jednom rečju odvratno selektiran tim sa odvratnim rukovodstvom koji je debelo nagnut u kriminalnoj zoni,prljavim državnim poslovima(na klupi sedi čovek koji je bio načelnik policije u Baru, a sada je u 3 čoveka policije u zemlji) i za takve u normalnim sistemima mesto ne bi bilo po dvoranama nego po zatvorskim ćelijama.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter