0
Ostali sportovi

‘KOVID 19’ STIGAO I KOD ODBOJKAŠA: Kapiten reprezentacije Srbije u karantinu, krivac je zaraženi sudija!

Objavljeno: 13.03.20 u 09:28

Nisu pošteđeni ni odbojkaši od šokantnih vesti kojima nas obasipa svetska javnost u prethodnim danima.

Nemanja Petrić, zajedno sa saigračem Aleksandrom Okolićem primorani su na izolaciju nakon kontakta sa zaraženim osobama koronavirusom.

Nakon druge utakmice Čelendž kupa između Sareme i Milana došlo se do saznanja da su menadžer Sareme i prvi sudija meča pozitivni na koronavirus. Dres Milana nose Nemanja Petrić i Aleksandar Okolić, a igrači tima poslati su u karantin dok ne stignu rezultati analiza koji će pokazati da li su i igrači oba tima zaraženi.

PRVI SLUČAJ U PREMIJER LIGI: Trener Arsenala zaražen korona virusom!

– Baš razmišljam šta ću da radim u kući do 22. marta. Od srede uveče niko ne sme da izađe iz kuće, bićemo pod stalnim lekarskim nadzorom. Dobili smo tačna uputstva šta treba da radimo i kako da se ponašamo u slučaju da se nešto promeni – kazao je Okolić za sajt ‘Volleyball.com‘.

On je potom dodao da su svi akteri meča u Estoniji pod karantinom, te da su dobili sve ono što im je potrebno tokom perioda u karantinu.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

– Svi koji su bili akteri utakmice u Estoniji, su u karantinu. Moramo da budemo naoružani strpljenjem, to nam jedino preostaje. Ostalim stvarima smo se nekako opskrbili, misleći na sve ono uz šta će nam pomenuto vreme što pre proći. Nadam se da će sve ostati na ovom. Ma, biće sve u redu – istakao je Okolić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter