0
Domaći fudbal

FOTO: TSC

TSC ČEKA RADNIK: Surduličani dolaze posle tri vezana trijumfa, zato oprez!

Objavljeno: 12.03.20 u 15:30

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole u subotu od 14.00 časova dočekuju ekipu Radnika iz Surdulice, u 26. kolu Superlige, uz obećanje da će dati svoj maksimum za pobedu i tako se učvrstiti na četvrtoj poziciji na tabeli.

Šef stručnog štaba FK TSC Zoltan Sabo istakao je da njegova ekipa više ne razmišlja o prethodnom meču, u kome je u gostima, uprkos igraču manje, pobedio ekipu Rada (3:4), već da je tim skoncentrisan na veoma kvalitetnog narednog protivnika, Radnik iz Surdulice.

– Radnik je jedna dobra ekipa koja nam dolazi sa tri pobede iz poslednja tri meča i sigurno nam neće biti lako. Ipak, naši igrači imaju samopouzdanje i kvalitet za novu pobedu i ucenićemo sve da tako i bude – rekao je Sabo i dodao da može da računa na sve igrače, osim na centralnog odbrambenog Gorana Antonića, koji je dobio crveni karton u utakmici sa Radom.

– Nadam se da će i publika doći na stadion u Senti u velikom broju, jer mi smo sada na četvrtom mestu, koje želimo da zadržimo do kraja prvenstva i potrebna nam je podrška naše publike – kazao je Sabo.

Napadač Vladimir Silađi istakao je da Radnik iz Surdulice „ekipa koja nam je nešto ostala dužna“ iz meča u jesenjem delu sezone. „Daćemo sve od sebe da ih pobedimo i da dokažemo da mesto koje zauzimamo apsolutno zaslužujemo“, rekao je Silađi.

Krilni napadač Filip Arsenijević nadovezao se na saigrača istakavši da je Radnik trenutno u odličnoj formi, ali da TSC ima dodatni motiv protiv ekipe iz Surdulice, jer im je baš ona nanela prvi poraz u Superligi.

– Atmosfera u ekipi je zaista sjajna, puni smo samopouzdanja i želimo da nastavimo kontinuitet dobrih igara. Daćemo sve od sebe da dođemo do nova tri boda – kazao je Arsenijević.

U prošlom kolu, ekipa TSC je u gostima pobedila ekipu Rada rezultatom 3:4 i trenutno zauzima četvrto mesto na tabeli Superlige Srbije sa 47 bodova iz 13 pobeda, 8 remija i 4 poraza. Protivnik TSC u ovom kolu, Radnik, 10 je na tabeli sa 29 bodova. U prvom delu šampionata, TSC je u Surdulici izgubio od Radnika sa 1:0.

Utakmica TSC – Radnik igraće se subotu, 14. marta, od 14 časova, na stadionu u Senti, gde je TSC domaćin dok traju radovi na novom stadionu u Bačkoj Topoli.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter