0
Košarka

FOTO: KS Srbije/Twitter

NBA: Fantastična partija Bobija, 31 poen protiv Jokića! Gober zaražen koronavirusom, liga će biti suspendovana (FOTO)

Objavljeno: 12.03.20 u 09:12

Veče za pamćenje imao je Boban Marjanović u srpskom derbiju NBA lige, ali je vest dana svakako koronavirus i Rudi Gober koji je bio pozitivan.

Dalas je u poslednjih sedam dana bio u katastrofalnoj formi, ali je jutros u derbiju ‘Zapada’ uspeo da pobedi Denver 113:97. Sve zahvaljujući fenomenalnom Bobanu Marjanoviću koji je bio MVP meča sa 31 poenom i 17 skokova. Meč je prelomljen u poslednjoj deonici koju su Mevsi dobili sa 29:12.

Dalas je do pobede vodio Boban Marjanović koji je najzad dobio minutažu i na svaki odigrani minut postigao je bar jedan poen. Srpski gorostas je meč završio sa 31 poenom (12-20 šut iz igre i 7-8 sl. bacanja) uz 17 skokova i dve asistencije. Pratio ga je Luka Dončić sa 28 poena i devet asistencija.

Kod Denvera je Marej ubacio 25 poena, Barton je dodao 23, a Nikola Jokić je ‘upisao’ dabl-dabl. U duelu sa Marjanovićem naš najbolji centar je ubacio 14 poena (7-10 iz igre, 0-2 za tri) uz 13 skokova i osam asistencija.

Na teren je jutros trebalo da istrče Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica, ali je njihov meč protiv Nju Orleansa otkazan, pošto su zvaničnici meča dan ranije bili u kontaktu sa zaraženim igračima Jute od koronavirusa.

Na kraju se ispostavilo da je od koronavirusa oboleo Rudi Gober, centar Jute. Francuz se zarazio na bizaran način kada je pre dva dana rukama trljao mikrofon na konferenciji za novinare. Samim tim je i meč Džezera protiv Oklahome otkazan. Sada se spekuliše da bi cela liga mogla biti suspendovana na neko vreme kao prevencija od zaustavljanja opakog virusa koji hara svetom, a već je zaustavio sport u Kini i Evropi.

REZULTATI:

Filadelfija – Detroit 124:106
Atlanta – Njujork 131:136
Šarlot – Majami 109:98
Dalas – Denver 113:97

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter