0
Evropske lige

FOTO: FK Partizan

MIODRAG GROF BOŽOVIĆ ZA HS: U Rusiji nema straha od korone, spremamo se za Tambov!

Objavljeno: 12.03.20 u 15:40

‘Odlaganje niko ne spominje, kao i da bude „prevremeni kraj“, mada postoje mere predustrožnosti za ekipe – kaže trener Krila Sovjetov.

Koronavirus je stopirao mnoge šampionate širom Evrope do daljeg, a u Rusiji timovi se spremaju za utakmice 22. kola. Posla pred gostovanje Tambovu u ponedeljk ima Miodrag Grof Božović trener Krila Sovjetov.

– Mi smo daleko od Kine i Italije – priča kroz osmeh Miodrag Božović. – Postoje preporuke kada su u pitanju putovanja ekipa, ali unutar Rusije je sve normalno. Bili smo u Kazanju i vratili se kući, sledeća stanica je meč sa Tambovim.

Četiri boda iz dva prolećna kola su odličan učinak.

– Nekoliko minuta je falilo da učinak bude maksimalan. Ipak, takav je fudbal, mnoge stvari ne mogu da se predvide i pravi se bodovna računica. Predstoji još devet kola „pakla“.

Navijači veruju da popularni Grof moze da „doleti“ do opstanka sa ekipom iz Samare.

– Da je danas kraj šampionata cilj bi bio ispunjen, a ovako ima još da hodamo po ivici. Momci su navikli da je svaki meč na „žilet“ da tri boda sa direktnim konkurentina vrede blago. Borba predstoji i verujemo u srećan kraj kao u španskim novelama.

Položaj iznad crte prija, a jos nije „bezbedno“.

– Tambov takođe ima 22 boda kao i Krila. Biće težak ispit, a i bod može da bude sladak u derbiju za opstanak – poručio je na kraju bivši trener Crvene zvezde, Miodrag Grof Božović.

U Rusiji fudbal neće stati, a želja svih je da lekari pobede koronavirus u svetu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter