0
Košarka

FOTO: FIBA.com

GOBER SE POKAJAO: Osramoćen sam i uplašen – izvinite!

Objavljeno: 12.03.20 u 22:19

Centar Jute Rudi Gober prvi je zaraženi košarkaš korona virusom u NBA ligi.

Nakon što je to obavljeno, liga stopirala je takmičenje, a brojni igrači potvrgnuti su dodatnim pregledima.

Jedan od najboljih defanzivaca lige je zarazio i saigrača iz Jute, Donovana Mičela, a na Instagramu je napisao da je osramoćen i uplašen zbog svega što se dogodilo, te uputio izvinjenje zbog nedavne šale na račun pandemije.

– Želim da se zahvalim svima koji brinu i koji su mi pružili podršku tokom prethodna 24 časa. Preplavile su me emocije čim sam saznao da sam zaražen korona virusom, a uglavnom sam bio uplašen, napet i osramoćen. Prvo i najvažnije je što bih želeo da se javno izvinim ljudima koje sam možda ugrozio. U to vreme, nisam ni imao pojma da sam zaražen. Bio sam nepažljiv i za to nema nikakvog opravdanja. Nadam se da će moja priča poslužiti kao upozorenje i podstaknuti sve ljude da ovu situaciju shvate ozbiljno. Ja ću uraditi sve što je u mojoj moći da lično iskustvo iskoristim da upoznam druge sa time i pomognem dalje sprečavanje širenja ovog virusa. O meni se odlično brinu i u potpunosti ću se oporaviti. Hvala vam, još jednom, za svu vašu podršku. Sve vas ohrabrujem da preduzmete sve neophodne korake da ostanete bezbedni i zdravi. Volim vas – napisao je francuski košarkaš.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I want to thank everyone for the outpouring of concern and support over the last 24 hours. I have gone through so many emotions since learning of my diagnosis…mostly fear, anxiety, and embarrassment. The first and most important thing is I would like to publicly apologize to the people that I may have endangered. At the time, I had no idea I was even infected. I was careless and make no excuse. I hope my story serves as a warning and causes everyone to take this seriously. I will do whatever I can to support using my experience as way to educate others and prevent the spread of this virus . I am under great care and will fully recover. Thank you again for all your support. I encourage everyone to take all of the steps to stay safe and healthy. Love.

A post shared by Rudy Gobert (@rudygobert27) on

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter