0
Evropske lige

FOTO: sr.partizan.rs

VELIKA PRILIKA: Marko Nikolić kandidat za klupu ruskog velikana!?

Objavljeno: 11.03.20 u 19:11

Talentovani srpski trener jedan je od kandidata za klupu tima iz Moskve.

Kako piše ruski ‘Čempionat’, moskovska Lokomotiva mogla bi na leto da promeni trenera, te bi umesto klupske legende Jurija Sjomina mogao na klupu da sedne Srbin Marko Nikolić. Sjomin je u timu od davne 1986. godine, u četiri navrata a tokom njegovog bitisanja klub je započeo uspešnu eru.

MARKO NIKOLIĆ I ‘PONUDA’ SARAJEVA: Prvo se nasmejao, pa ozbiljno poručio ‘Neću u region

Srpski trener Marko Nikolić je jedan od kandidata za trenera moskovske Lokomotive! Tako javlja ugledni ruski Čempionat.

U periodu do 1990. godine vratio je tim u elitu, a nakon selektorskog posla na Novom zelandu započeo je 1992. godine novi mandat koji je trajao 13 godina. U tom periodu četiri puta tim je bio drugoplasiran, a 2002. godine sa njim na kormilu i šampioni Rusije, a taj uspeh Lokomotiva je ponovila dve godine kasnije.

Ugovor legendarnog ruskog trenera sa Lokomotivom ističe na kraju sezone, a u prvi plan kao mogući naslednik iskočio je Marko Nikolić, Srbin je bio plan ‘C’.

Nakon što je Jindžriž Trpišovski odbio da se preseli u Moskvu i napusti Slaviju iz Praga, pominjao se kao mogući kandidat Vladan Milojević koji je otišao za Markom Marinom u Saudijsku arabiju, a sada su Moskovljani kao kandidata označili Marka Nikolića.

Nikolić se radom u Mađarskoj, a pre toga odličnim rezultatima u Partizanu i Vojvodini preporučio Rusima kao iskusan trener. Hoće li Nikolić napraviti najveći potez u karijeri pokazaće vreme pred nama.

FOTO: Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter