0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

MATIĆ POSLE GOLA: Svi kao jedan, drago mi je zbog Lazara Pavlovića!

Objavljeno: 11.03.20 u 12:14

Iskusni napadač postigao je drugi gol u crno-belom dresu.

Na utakmici osmine finala Kupa Srbije ekipa Partizana savladala je Spartak rezultatom 4:0, a pored dva gola Lazara Pavlovića, te Milanovićevog autogola, među srelce upisao se i Bojan Matić.

Golgeter je istakao zadovoljstvo posle plasmana u narednu rundu.

– Igrali smo zaista dobro, ceo tim je funkcionisao kao jedan, jednostavno svi smo odigrali odilično što je važno za samopouzadnje svih igrača – rekao je Matić.

Matić je drugi put zatresao mrežu od kako je iz Vojvodine stigao u Partizan.

– Drago mi je što postižem golove, mnogo sam zahvalan saigračima, kolektiv je mnogo bitan,a iz svega toga dolaze golovi. Drago mi je i za Lazara Pavlovića što postiže golove, pred njim je blistava karijera,samo treba da nastavi ovako da radi i trenira.

Delovalo je da je Matić bio strelac i drugog gola, ali je on ipak bio autogol igrača Spartaka.

– Šteta što nije ušla iz mog šuta ali nema veze, važno je da igramo dobro, da stvaramo šanse i da postižemo golove. Šćekic me je dva puta uposlio i postigli smo dva gola, krunisao je svoju sjajnu partiju sa dve asistencije.

U subotu je pred Partizanom novi meč u domaćem šampionatu, protiv Voždovca.

– Voždovac je zaista dobar tim, treba ozbiljno da ih shvatimo bez ozbira na njihov loš start ove jeseni. Sigurno da ulazimo motivisano i sa puno samopouzdanja u meč, tako svaku utakmicu shvatamo. Dok sam bio u Mačvi davao sam im golove, tako da sam upoznat i sa terenom i sa ekipom. Ipak, ne smemo se zavaravati i bilo koga potceniti, biće to ozbiljna utakmica na Krovu – zaključio je Matić.

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter