0
Fudbal

FOTO: PRINTSCREEN

GDE SU I ŠTA RADE: Sećate li se jednog od najvećih Zvezdinih promašaja, danas je pokazao koliko ume

Objavljeno: 11.03.20 u 17:25

Ernan Barkos nastavio je da u poznim igračkim godinama rešeta mreže.

Korpulentni napadač postao je najskuplji fudbaler u Bangladešu, nakon što je letos stigao iz Atletiko Nacionala stigao u Bašunder.

Nastavio je Argentinac sa dobrim igrtama u novom klubu, a njegovi Bašunder Kingsi u sklopu AFC kupa na kolena su sa 5:1 bacili TC Sport. Barkos je bio veoma raspoložen za igru, što se najbolje odrazilo na rezultat, jer je postigao četiri od pet pogodaka svog tima, a posebno lep bio je poslednji.

Argentinac je u prvom poluvremenu dva puta mrežu pogodio glavom, dok je u drugom bio precizan sa bele tačke i u finišu meča majstorski lobovao čuvara mreže gostiju i posatavio konačan rezultat utakmice.

(VIDEO:YouTube/The AFC Hub)

Tridesetpetogodišnjem Barkosu ovo je 17. klub u bogatoj profesionalnoj karijeru, a u sezoni 2007/08. on je branio boje Crene zvezde za koju je odigrao 23 utakmice i postigao tri gola. U međuvremenu, uspeo je da stigne i do reprezentativnog dresa Argentine, koji je oblačio četiri puta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter