0
Evropske lige

BUNDESLIGA – BEZ PUBLIKE: Menhengladbah slavio protiv Kelna za povratak na 4. mesto (VIDEO)

Objavljeno: 11.03.20 u 20:34

U zaostalom meču 21. kola Bundeslige sastali su se Borusija iz Menhengladbaha i Keln. Domaćin je slavio sa 2:1 pred praznim tribinama.

‘Jarčevi’ su imali prvu ozbiljnu priliku. Mark Ut je izveo slobodan udarac u 22. minutu, a lopta je prozujala tik iznad prečke. Šest minuta kasnije ponovo su pretili gosti. Florijan Kainz je promašio veliku priliku, šutirao je malo iznad gola.

Menhengladbah je kaznio promašaje gostiju i od 32. minuta poveli su domaći golom Brila Embola koji je primio sjajnu loptu od strane Patrika Hermana, šutirao je uz levu stativu za vođstvo Borusije.

Drugo poluvreme počelo je prilikom domaćeg sastava. Patrik Herman je primio odličnu loptu, snažno je raspalio po golu, ali je čuvar mreže gostiju odlično reagovao. Od 70. minuta rezultat je bio 2:0. Horhe Mere je na nesreću gostiju poslao loptu u svoju mrežu. 

Ipak, imao je Marko Ut priliku u 81. minutu da smanji prednost domaćina i iskoristio je. Šutirao je sa ivice šesnaesterca i poslao loptu u levu stranu Somerove mreže za konačnih 2:1.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter