0
Fudbal

ZAUSTAVLJENO: FS BIH obustavio prodaju ulaznica za baraž EP zbog koronavirusa!

Objavljeno: 10.03.20 u 23:10

Fudbalski savez Bosne i Hercegovine saopštio je da će prodaja karata za meč baraža protiv Severne Irske za odlazak na Evropsko prvenstvo 2020, biti odložena za nekoliko dana.

Prodaja ulaznica trebalo je da počne sutra, ali zbog situacije sa koronavirusom novi tremin biće saopšten za nekoliko dana.

– U cilju prevencije širenja koronavirusa, a u skladu s preporukama relevantnih institucija, prodaja ulaznica prolongirana je za nekoliko dana. Novi datum prodaje ulaznica biće naknadno objavljen – stojii u saopštenju NSBiH.

Utakmica između BiH i Severne Irske trebalo bi da se odigra 26. marta u Zenici, a pobednik tog susreta bi pet dana kasnije ugostio boljeg iz duela Slovačka – Irska.

Ranije je saopšteno da će se sportske aktivnosti u Republici Srpskoj održavati pred praznim tribinama u narednih 21 dan, a usvojena je i naredba Kriznog štaba ministarstva zdravlja Kantona Sarajevo u cilju prevencije širenja koronavirusa, zbog koje će Željezničar i Sarajevo utakmice 23. kola Premijer lige BiH na domaćem terenu igrati bez publike.

Za razliku od RS-a, u Kantonu Sarajevo nije jasno naznačeno do kada će trajati zabrana okupljanja sa više od 300 učesnika, pa je tako upitno hoće li gledaoci moći da prisustvuju velikom sarajevskom derbiju koji je na rasporedu već u 24. kolu Premijer lige BiH.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter