0
Evropske lige

TRENERSKI ZEMLJOTRES: Zidanu su dani odbrojani, poznato je ko ga menja na klupi Reala!

Objavljeno: 10.03.20 u 11:32

Zinedinu Zidanu ne cvetaju ruže u Madridu u drugom mandatu, a sve glasnije su priče da od leta neće biti na klupi tima iz Madrida.

Španski list ‘Marka‘ koji važi za dobro upućen medij kada su dešavanja na ‘Santjago Bernabeu’ u pitanju objavio je listu mogućih zamena na mestu trenera ‘kraljevskog kluba’, a kao glavni kandidat za Zidanovog naslednika pominje se Maurisio Poketino.

POKETINO U MADRIDU: Sve jače glasine da je stigao na pregovore

Argentinac je nedavno viđen u Madridu, te je to dodatno podgrejalo glasine, a Marka ga je danas navela kao glavnog kandidata za klupu Madriđana, pored bivšeg trenera Totenhema kao plan ‘B’ navodi se bivši trener Juventusa Masimilijano Alegri.

ZIDAN: Ne želim da vam kažem šta je bilo u svlačionici...

Zidan je izgubio autoritet u svlačionici, a pojačanja koja su prethodnog leta stigla u Madrid nisu opravdala očekivanja i milionsko obeštećenje, a tu se najčešće misli na Edena Azara i Luku Jovića.

Medij navodi da je Poketino nedavno odbio ponudu Barselone jer mu je dugogodišnji san da sedne na klupu Reala, koji bi možda već ovog leta mogao da ispuni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter