0
Evropske lige

OŠTRE KRITIKE: ‘Deluje kao Jutjub fudbaler, kada ga gledate uživo, kreće se kao starac… ‘!

Objavljeno: 10.03.20 u 10:34

Menadžer Totenhema Žoze Murinjo kritikovao je najskuplje plaćenog fudbalera ‘pevaca’ Tangi Ndombela

Igrač je plaćen od strane Maurisija Poketina 65 miliona funti, a mladi Francuz po mišljenju Žozea Murinja nije opravdao očekivanja, te ga je Portugalac javno kritikovao. Ndombele je na taj način ušao u odabrano društvo igrača koje je Murinjo javno kritikovao.

Francuz se našao u zaista ‘odabranom društvu’ igrača poput Džoa Kola, Rikarda Kvarežme, Ikera Kasiljasa, Mate, Luka Šoa, Antoni Marsijala…

Murinjo je javno zamerio Ndombeleu što zbog njegovog nezalaganja nisu imali vezni red u remiju protiv Barnlija (1:1), poručio je da je vreme da se uozbilji i ugleda na neke od njegovih saigrača.

Deo javnosti je na strani igrača, a bivši fudbaler Liverpula Džejmi Karager stao je na stranu Murinja.

Postoji razlika između velikog igrača i velikog talenta. Ndombele deluje kao Jutjub fudbaler. Samo kada nekoga svaki dan vidite na treninzima znate kakav je zaista igrač. Siguran sam da bi sve impresionrao na Jutjubu, ali kada ga gledate ovako vidite da to nije dovoljno za novac koji je Totenhem platio za njega. Deluje kao da samo hoda po terenu dok lopta ne dođe do njega, a čini se da voli i da govori ljudima šta da rade. Pogledajte ga, deluje mi kao oni klinci kada igraju ispred škole, ali samo kada im lopta stigne u noge- Šeta po terenu kao starac– kazao je Džejmi Karager

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter