0
ATP

ZABORAVIĆE DA IGRAJU TENIS: Posle Indijan Velsa otkazuju se još tri mastersa!

Objavljeno: 09.03.20 u 14:07

Dok se fudbal i košarka igraju pred praznim tibinama, u tenisu se odlažu veliki turniri, a prvi je masters u Indijan Velsu.

Tenis se neće igrati u Indijan Velsu. Prvu bitku protiv ‘belog sporta’ odneo je COVID 19. Ipak, to nije jedini turnir kom preti odlaganje. Naime, kako javlja ‘Marka’ još tri turnira su pod znakom pitanja.

Kako za sada stoje stvari neće se ni krajem marta igrati u Majamiju. Taj masters trebalo je da počne 23. marta, ali će biti suspendovan. Da je tako govori podatak da su u ovom gradu na Floridi već otkazani svi koncerti.

Takođe, najverovatnije doćiće i do pomeranja sezone na šljaci. Najverovatnije biće otkazani mastersi u Monte Karlu i Rimu. Za sada pomeranja nema za sredinu aprila i kraj aprila kada bi trebalo da se igraju turniri u Barseloni i Madridu. Koronavirus za sada nije jak u Španiji, ali će se odluka promeniti ako dođe do epidemije.

Koronavirus stvara ogromne probleme širom planete, do sada je od posledica ovog virusa u svetu preminulo 3.882 ljudi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter