0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

ŠAKOTA: Moramo da pobedimo Zadar; JOVANOVIĆ: Nisam zadovoljan!

Objavljeno: 09.03.20 u 19:43

U pretposlednjm kolu regularnog dela ABA lige Crvena zvezda savladala je FMP (87:79) i tako napravila korak bliže očuvanju treće pozicije pred plej-of.

Do 14. trijumfa u sezoni na Jadranu, crveno-beli su došli mnogo lakše nego što sam rezultat pokazuje, a trener Dragan Šakota bio je zadovoljan izdanjem svoje ekipe.

– Značaj utakmice je za nas bio veći, što se videlo u prvom poluvremenu. Bili smo angažovaniji i napravili razliku. Normalno je da oni u ovom trenutku nemaju više ciljeve i zato je sve tako izgledalo. Čestitam im na uspešnoj sezoni, bili su pravo osveženje ove lige, a mi moramo da pobedimo poslednju utakmicu i teoretski završimo u plej-ofu na pozciji tri – poručio je Šakota.

FOTO: FMP

Sa druge strane trener FMP-a Vladimir Jovanović smatra da je njegova ekipa morala da pruži jačiotpor aktuelnom šampionu.

– Čestitam Zvezdi na više nego zasluženoj pobedi. Mislim da ovaj rezultat nije realan i da su onakvom igrom zaslužili mnogo veću razliku. Samo poslednju četvrtinu smo odigrali sa većom energijom. Morali smo da odigramo bolje i pametnije, pogotovo neki mlađi igrači koji su morali da odigraju sa više ponosa, jer ne igraju svaki dan protiv evroligaša – istakao je strateg „pantera“.

Jovanović nije želeo da imenuje one koji danas nisu bili na visini zadatka.

– To je za svlačionicu i ne bih želeo nikoga imenujem. Bitno je da oni znaju šta su loše radili i šta moraju da poprave – dodao je on.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter