in , , ,

PRAZNIČNO: FitPass kompanija spremila posebne poklone za sve dame!

Kompanija FitPass je i za Međunarodni Dan žena spremila poseban poklon za sve pripadnice nežnijeg pola. Obradujte vaše voljene dame i iznenadite ih na pravi način.

Do 10. marta možete im pokloniti tromesečni paket članarine po ceni od 4500 dinara i uštedeti 2100 dinara, što predstavlja odličnu priliku da omiljene sportske discipline treniraju u kontinuitetu. 

Više informacija o samoj ponudi možete pronaći na ovom linku

Koliko zaista brinete o svom zdravlju? Postizanje fitnes rutine je lako ukoliko posedujete FitPass karticu. Ovo je sportski program koji neguje trend fizičke kulture na autentičan način. Ljubitelji sporta ne zavise više od članarine isključivo u jednom objektu, već imaju mogućnost da po ceni jedne mesečne pretplate treniraju omiljenu sportsku disciplinu u fitnes centru koja njima odgovara, u zavisnosti od toga gde rade ili žive po ceni koja je pristupačna svačijem džepu. Zbog toga se u ponudi nalazi više od 650 objekata, 60 aktivnosti u 30 gradova širom Srbije.

Iz iskustva korisnica ove univerzalne sportske ulaznice, kombinacijom sportskih aktivnosti upotpunjuju svoj užurbani ritam i pronalaze savršen balans između posla i opuštanja u vidu sporta. Joga, pilates i bazen su samo neke od sportova u ponudi ove kompanije.

 

Autor: Redakcija

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

MILOŠEVIĆ PRED KUP SRBIJE: Ne slažem se sa Asanom! Natho, Suma i Sadik nisu spremni!

POBEDIO: Fudbaler u Italiji pobedio Koronu!