0
ATP

NIŠTA OD OTKAZIVANJA: Novak Đoković će ipak igrati u Americi

Objavljeno: 09.03.20 u 23:34

Kao bomba u svetskim medijim odjeknula je vest da bi nakon Indijan Velsa mogli da zbog korona virusa budu otkazani i turniri u Majamiju, Monte Karlu i Rimu.

Sve ovo navelo je organizatore Majamija da se oglase i demantuju glasine.

Definitivno je da Novak Đoković neće igrati na Indijan Velsu, ali hoće 23. marta u Majamiju, što su potvrdili organizatori turnira u današnjem saopštenju. Oni su poručili da neće biti nikakvih pomeranja i da će se turnir održati u planiranom terminu (od 23. aprila do 5. maja).

– Majami open 2020. će se desiti prema rasporedu, od 23. marta do 5. aprila. Svest o bezbednosti je na najvišem nivou, detaljno pratimo situaciju oko korona virusa sa lokalnim, državnim i federalnim zvaničnicima i zdravstvenim organizacijama. Sem toga, sarađujemo sa ATP i VTA turom za preporuku najboljih rešenja i smernica kako bismo obezbedili sigurno okruženje za navijače, igrače i osoblje – navodi se u saopštenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter