1
Domaći fudbal

MILOŠEVIĆ PRED KUP SRBIJE: Ne slažem se sa Asanom! Natho, Suma i Sadik nisu spremni!

Objavljeno: 09.03.20 u 13:20

Partizan u osmini finala Kupa Srbije igra protiv Spartaka u Beogradu, a meč je na programu u sredu od 18 časova Humskoj.

Savo Milošević je već na startu konferencije za novinare istakao da njegov tim muče povrede, ali da to ne sme da bude alibi.

– Ulazimo ponovo u ritam sreda-nedelja, srećom imaćemo pauzu kada budu igrale reprezentacije, pa posle nastavljamo u ovom ritmu. Imali smo problema i sitne povrede, ne znam sastav za sutra. Biće izmena u odnosu na duel sa Radničkim – počeo je Savo Milošević.

Bibras Natho ima problema sa mišićima, Suma je nedovoljno spreman, a Umar Sadik pod znakom pitanja.

– Danas ima snimanje, popodne ćemo znati konkretno. Prve informacije su da nema rupture mišića, što je dobro, to je pauza od desetak dana. Kako je izgledalo, ovo su dobre vesti. Suma je blizu oporavka, ali nećemo sutra rizikovati. Blizu je oporavka. Marković je trenirao sa ekipom, a Sadik je pod znakom pitanja, povredio se protiv Zvezde i jedva je izdržao protiv Radničkog.

Strateg crno-belih je istakao da mu povrede u mnogome otežavaju posao.

– To nam otežava posao, ali to je fudbal. Jedno planirate, drugo se dogodi, morate da menjate planove. Izbegavao sam do sada da mi povrede ne budu opravdanje. Prepreke moraju da se rešavaju.

Takuma Asano je posle meča sa Radničkim rekao da Parizan ne igra timski, već individualno.

– Ne bih se složio sa Asanom. Sve pokušavamo da rešimo kao tim, činjenica je da rezultati i igre nisu kao jesenas, ali ne možete celu sezonu igrati u jednom ritmu. Nema prostora za paniku, ne treba ići u negativne stvari.

Deo igre koji najviše brine Savu Miloševića jeste realizacija i stvaranje šansi.

– Brine me! To je problem koji pokušavamo da rešimo, radimo to u hodu. Imamo dosta kadrovskih problema. Jesenas smo govorili o realizaciji, a bili smo efikasniji. Golovi će doći. Bitno je utakmici dobiti karakterom, ne možete stalno stvoriti deset šansi.

Celu konferenciju Save Miloševića možete pogledati na linku ispod teksta:

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter