1
Fudbal

FOTO: Srbi za Srbe

HUMANITARNI SPEKTAKL U „ENFILDU“: Majstori malog fubala pokazali umeće i pomogli porodice na Kosmetu!

Objavljeno: 09.03.20 u 18:59

Drugu godinu zaredom, u balonu „Enfild“, uspešno je održan humanitarni turnir pod nazivom Fuca za Srbe! Ove godine na samom događaju prikupljeno je ukupno 98.100 dinara i 130 evra za pomoć ugroženim porodicama na Kosovu i Metohiji!

Na samom turniru ukupno se prijavilo 24 ekipa, a trofej namenjen pobedniku otišao je u ruke timu FK Beograd, koji je u finalu posle boljeg izvođenja penala savladao tim Belča, dok su treće mesto zauzeli Regruti. Svesni da je ovo takmičenje mnogo više od samog sporta i da je zajednički cilj da se pomogne onima kojima je najteže, svi učesnici dali su neverovatan doprinos, pa je viđeno mnoštvo lepih poteza i golova.

– Drugu godinu zaredom, zahvaljujući pre svega balonu „Enfild“, organizujemo humanitarni turnir „Fuca za Srbe“ i utisci su stvarno fantastični. Ovo je događaj koji bi voleli da postane tradicionalan, pa se nadamo nastavku saradnje sa balonom Enfild i željno iščekujemo turnir „Basket za Srbe“ koji će biti održan sledeće subote – rekao je Mladen Matijašević, direktor projekta „Trojka iz bloka“.

FOTO: Srbi za Srbe

Ova akcija bila je samo jedna od mnogih koje će se u narednom periodu održati u balonu „Enfild“.

– Humanitarna organizacija „Srbi za Srbe“ zahvaljuje se balonu Enfild i pravoslavnom sportskom društvu Sveta Srbija na uspešno organizovanom turniru i poziva sve zainteresovane da nam se priključe u subotu, 14. marta, takođe, u balonu „Enfild“. Prijave za timove (igra se 3 na 3) vrše se na 063306262 i 0654422935. Kotizacija za učešće iznosi 3.000 dinara po ekipi – stoji na sajtu ove organizacije.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter