2
Fudbal

FOTO: FSS

ENGLESKI NOVINAR UVREDAMA RAZOČARAO SRBE: Orlovima odgovara da se igra bez publike, jer su na to navikli…

Objavljeno: 09.03.20 u 23:57

Sem Strit je ponovo privukao pažnju javnosti u našoj zemlji, ali ovog puta na negativan način.

Englez je putem društvene mreže Tviter istakao je da će fudbalska reprezentacija Srbije biti veliki favorit u polufinalnoj utakmici baraža za plasman na Evropsko prvenstvo protiv Norveške, ukoliko se utakmica bude igrala bez prisustva publike zbog korona virusa.

Njegova objava može se okarakterisati kao vid humora zbog čestih suspenzija i kazni koje je dobijao FS Srbije od strane UEFA, ali ne i u situaciji vezanoj za mere predostrožnosti od srtonosnog korona virusa.

– Ako se plej-of Liga nacija bude na kraju igrao iza zatvorenih vrata, reprezentacija Srbije imaće puno više iskustva u takvoj situaciji od Norveške, Švedske i Izraela, napisao je Strit aludirajući na česte suspenzije FS Srbije i kazne, te igranje pred praznim tribinama – napisao je Strit.

Ovaj novinar nedavno je dospeo u žižu javnosti, kada je stao u zaštitu Srbije i kritikovao sunarodnike zbog ponašanja na gostovanju tzv. reprezentaciji Kosova.

0
0

2 Komentara

  1. Ne kapiram sto se ovo pretstavlja u javnosti kao uvreda… odkad je to postalo normalno da se ponasamo tako iskompleksirano, trazimo uvrede tamo gde ih nema prateci druge znj sajtove i vesti na drugim primitivnim stadionima… Kao da citam neku obicnu objavu na nekom hrvatskom sajtu
    Sramotno

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter