0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

‘DELIJE’ OVO NAJVIŠE ZANIMA: Evo šta kažu Terzić i Mrkela o novom ugovoru Bena…

Objavljeno: 09.03.20 u 15:04

El Fardu Ben najbolji je igrač Crvene zvezde ovog proleća, a navijači željno iščekuju vest o produženju saradnje sa reprezantativcem Komorskih ostrva.

Napadaču ugovor sa crveno-belima ističe u junu i on već sada može da potpiše predugovor sa bilo kojim timom. Ipak, sam El Fardu Ben je najavio početkom februara na pripremama da bi trebalo da produži ugovor. To se do danas nije dogodilo.

Ugovor je ponuđen napadaču, ali do potpisa još uvek nije došlo. Portal ‘Mondo’ danas je kontaktirao prvo generalnog direktora Zvezdana Terzića:

– U toku je sve, biće to ‘OK’ – napisao je Terzić.

Potom je nešto opširniji odgovor dao sportski direktor Mitar Mrkela.

– Ben ima ponudu Crvene zvezde. Postoji obostrana zainteresovanost da se nastavi saradnja. Nadam se da ćemo uskoro potpisati ugovor – rekao je Mrkela.

El Fardu Ben je za Crvenu zvezdu odigrao 82 utakmice i postigao je 46 golova. Letos je bio na pragu transfera u Sadijsku Arabiji, ali je transfer propao, a reprezentativac Komora ostao bez registracije za Ligu šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter