0
U pripremi

FOTO: FSS

BEZ RUKOVANJA SA SRBIMA: Norvežani doneli „čudnu“ odluku pred meč sa Orlovima

Objavljeno: 09.03.20 u 21:16

Sve zbog korona virusa.

Fudbalski savez Norveške doneo je odluku da se ubuduće fudbaleri neće rukovati pred početak i nakon završetka utakmice.

Ova mera odnosiće se i na utakmicu polufinala baraža za plasman na Evropsko prvenstvo između Norveške i Srbije, koja je na programu 26. marta. Odluka norveškog saveza usledila je nakon preporuke tamošnjeg Ministarstva zdravlja, a u saopštenju iz Osla navodi se da će se sa primenom krenuti odmah.

– Pre i posle meča, igrači obe reprezentacije i sudije pozdraviće se u u mimohodu i poželeće sreću jedni drugima bez rukovanja. Na svakom je timu da bude kreativan kada je ovaj pozdrav u pitanju – da li će se pozdraviti dodirivanjm stopalo o stopalo, laktovima ili samo klimanjem glave. Ova odluka biće na snazi dok drugačije ne bude objavljeno – navodi se u saopštenju.

U ovoj zemlji trenutno su korona virusom zaražene 192 osobe, a i dalje je neizvasno da li će se utakmica igrati uz prisustvo publike i pored činjenice da su prodate sve karte za ovaj duel.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter