0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan - 161. večiti derbi

TAKUMA ASANO: Mogu reći da sam igrao dobro, ali frustrirajuće je…

Objavljeno: 08.03.20 u 10:57

Japanac iz tabora Partizana zadovoljan je pobedom protiv Radničkog, ali…

Partizan se dugo mučio protiv Nišlija, a onda je u finišu iz sumnjivog penala došao do pobede od 1:0. Takuma Asano zadovoljan je ličnim učinkom, ali samo donekle.

– Ako sebe uopšte mogu da odvojim od tima i posmatram jučerašnju utakmicu tako, onda sa jedne strane mogu da kažem da sam igrao dobro, ali sa druge strane je ‘frustrirajuće’ kada ne možete da postignete gol iz nekoliko šansi – rekao je Asano i dodao:

– Što se tiče utakmice, ona nije bila laka, ali ono što Partizan mora da vrati je timski rad na terenu jer smo trenutno okrenuti individualnim kvalitetima u igri. Imali smo timsku igru uvek, to nas je krasilo i to moramo da povratimo – jasan je Japanac.

Ovih dana Asanu je u Beograd stigla poseta iz domovine.

– Što se tiče moje porodice, oni su mi došli u posetu i biće tu do 13. marta. Dopada im se Beograd, ali jos uvek moraju da se naviknu na drugačiji mentalitet. U Japanu je sve mirnije, tiho, drugačiji pristup ljudima kada ste i u shopingu, saobraćaju… Ali generalno im se sviđa Beograd – podvukao je Takuma Asano.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter