0
Domaći fudbal

JEZIVO: Pet fudbalera otrovano blizu Kruševca, pronađeni u svlačionici bez svesti!

Objavljeno: 08.03.20 u 20:55

Fudbalerima Kušiljeva iz Svilajnca pozlilo je danas po odlasku u svlačionicu nakon utakmice u Meševu kod Kruševca.

Pet fudbalera kluba iz Svilajnca pronađeno je bez svesti u svlačionici u Meševu. Razlog je bio trovanje plinom. Naime, u svlačionici je došlo do curenja plina, a gostujući fudbaleri su ga udahnuli po ulasku u prostoriju posle meča. Kako je „RTS-u“ potvrđeno u kruševačkoj Hitnoj pomoći, fudbaleri su van životne opasnosti, dobili su kiseonik i biće pušteni kući. Pretpostavlja se da je reč o lakšem trovanju ugljen-monoksidom, koje izaziva glavobolju, mučninu i nagon za povraćanjem.

Do incidenta je došlo posle završetka utakmice 16. kola Zone Zapad u kojoj su se u Meševu kod Kruševca susreli FK „Meševo“ i FK „Kušiljevo“ iz Svilajnca, fudbalerima gostujućeg tima je pozlilo po odlasku u svlačionicu.

Ekipa Hitne pomoći je oko 17 časova primila poziv i izašla na lice mesta, petoricu najugroženijih fubalera, u svesnom stanju, prevezla je za Kruševac, dok su se ostali članovi tima sa slabijim tegobama sami javili službi Hitne medicinske pomoći.

FOTO: YouTube

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter