0
Fudbal

FOTO: FSS

PREKO 100 ZARAŽENIH U NORVEŠKOJ: ‘Orlovi’ za Evropsko prvenstvo igraju pred praznim tribinama!

Objavljeno: 07.03.20 u 14:00

Gotovo da je izvesno, čeka se još samo zvanična odluka.

Dugo iščekivana utakmica plej-ofa baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo između Norveške i Srbije, po svemu sudeći, igraće se pod nefudbalskim okolnostima.

Naime, koronavirus sve je rasprostranjeniji i u Norveškoj, gde ima više od 100 obolelih, a zaoštravanje mera bezbednosti podrazumeva i zabranu odlaska na stadione.

Stoga bi prema pisanju lokalnog lista ‘VG’ meč u Oslu zakazan za 26. mart trebalo da se igra pred praznom tribinama, pošto je teško pronaći novi datum odigravanja.

Selektor Norveške Lars Lagerbek smatra da bi takva odluka napravila problem.

– Izgubili bismo tu malu prednost koju imamo u odnosu na Srbiju, da igramo pred našim navijačima. Mada, ako je sve to u cilju sprečavanja širenja virusa, onda ćemo morati da poštujemo odluku – rekao je Lagerbek.

Stadion Uleval odavno je rasprodat, kapaciteta je 28.000 mesta i sigurno bi pomogli Norvežanima, ukoliko bi bili na stadionu. Ali, to je u ovom momentu malo verovatno.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter