0
Evropske lige

FOTO: FCA.KZ

KRUNISAO ODLIČNU IGRU SA DVA GOLA: Srbin predvodi ruskog premijerligaša do opstanka u ligi!

Objavljeno: 07.03.20 u 18:01

Dva pogotka doprinela su da se upiše važna pobeda u borbi za opstanak u eliti.

Bod u Samari, pa pobeda kod kuće. Posle promašenog penala protiv Krila Sovjetov nišanske sprave je ‘naštelovao’ Đorđe Despotović. Srbina slave navijači Orenburga pošto je sa dva pogotka srušio Arsenal iz Tule i omogućio je ekipi da uplovi u mirnu zonu, mada preostaje još posla u borbi za opstanak u Premijer ligi Rusije.

SUPERLIGA: Zvezda rutinski slavila u Šapcu, Ben vodio crveno-bele do pobede!

Bivši napadač Crvene zvezde, Lokerena i Astane je hvata pravi ritam, a to je važno pošto se nalazi u ‘tefteru’ nekoliko klubova iz Rusije i ostatka Evrope. Uz napadača u timu domaćina je nastupio i bivši omladinac Crvene zvezde Uroš Radaković koji je na pozajmici do kraja sezone iz praške Sparte, dok je na suprotnoj strani igrao Goran Čaušić.

– Odigrali smo dobro i uspeli da savladamo ekipu iz gornjeg dela tabele, što će nam mnogo značiti na samopouzdanju, kao i meni dva pogotka. Upornost mi se isplatila i kaznio sam grešku golmana Arsenala. Kada se lomilo pogodio sam glavom za overu tri boda – ističe Despotović.

‘BENU DOŽIVOTNI UGOVOR’: Navijači oduševljeni napadačem, na tapetu i sivi dresovi

Ove seone srpski golgeter je odigrao 18 mečeva i postigao je osam golova, a nastavak niza može da očekuje u narednim nedeljama u prvenstvu Rusije.

FOTO: FCA.KZ

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter