1
Ostali sportovi

FOTO: Instagram/VK Partizan

KAKVA VEST ZA CRNO-BELI SVET: Odluka koja menja sve – Partizan blizu ostanka u elitnom rangu!

Objavljeno: 07.03.20 u 12:30

Vaterpolisti Partizana, uprkos lošim rezultatima ove sezone, neće večeras ispasti u niži rang!

Ove subote će u Budvi crno-beli igrati odlučujući meč protiv Primorca, barem je tako trebalo da bude, za opstanak u regionalnoj vaterpolo ligi. Međutim, odluka Upravnog odbora takmičenja ‘umanjila’ je značaj tog susreta, na radost i jednih i drugih.

Naime, odlučeno je da se liga sledeće sezone proširi za još dva mesta, pa će brojati 12 klubova. To znači da će i Primorac i Partizan ostati u elitnom rangu bez obzira na ishod večerašnjeg duela.

Liga menja ime u Premijer i brojaće devet timova iz regionalne lige A1, prva dva iz lige A2 i pobednika baraža koji će igrati A1 i trećeplasirani iz RL A2.

To znači da večerašnji duel Primorca i Partizana u Budvi neće biti toliko presudan kao što se činilo do ove odluke regionalnog takmičenja.

0
0

1 Komentara

  1. Najlepsa vest u poslednjih vreme.
    Bilo bi i sramota i tuzno da smo ispali.
    7 puta Evropski prvaci kostur Reprezentacije Srbije.Zeljko Panticu HVALA ZA SPAS VK PARTIZAN.Bio bi nam zivot lepsi da smo svi kao gos.Pantic .Za pametne razumece za druge nije mi bitno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter