4
Evropske lige

FOTO: FK Crvena zvezda

‘BENU DOŽIVOTNI UGOVOR’: Navijači oduševljeni napadačem, na tapetu i sivi dresovi

Objavljeno: 07.03.20 u 16:46

Fudbaleri Crvene zvezde u 25. kolu Superlige gostuju Mačvi u Šapcu.
Crvena zvezda je već na poluvremenu načinila veliki korak ka pobedi nad crveno-crnima. El Fardu Ben je sa dva gola i asistencijom bio ubedljivo najbolji igrač na terenu, a navijači to primećuju.  Zvezdaška javnost smatra da bi Benu trebalo ponuditi ugovor do kraja karijere, a na tapetu su se našli i sivi dresovi koje danas nosi Crvena zvezda. 

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

4 Komentara

  1. Ovo resenje sa degenekom na beku je katastrofa..nijedno istrcavanje preko sredine terena.na sredini sa igracem manje,jer su napred bila dva panja(pogotovo pavkov),pa se lopta opet iz dubine bunarila na njih.dali smo golove skoro bez ijedne sanse,sto ne prolazi ni kod prosecnih ekipa,a macva nije ni to.stankovic ocigledno ne moze da se oslobodi milojeve senke,mada bar polovina igraca nije za zvezdu.cudna je ovolika radost u pobedi nad neduznim timom.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ben je bio daleko najlošiji igrač Zvezde, kad je kod njega bila lopta u posedu! Sve što je uradio bilo je odlaganje lopte najbližem saigraču ili vraćanje lopte unazad! Ponovo, bez ijednog prodora! Ben je najopasniji kad se nađe sam u šesnaestercu, kada ga niko ne pokriva, i tako je upravo postigao drugi gol, i to glavom, čovek od 171 cm visine! To je bruka za Mačvu! Prvi gol je postigao sa 16 m kod lose postavljene odbrane, skoro po sredini gola! I sada će lakirane bubašvabe pojačati ponudu za Bena na 700 hiljada evrića, čoveku koji je u 34. godini života. Koliko je Ben dobar najbolje svedoče ponude za njega, kojih uopšte nema! Stanković nije smeo zameniti na terenu apsolutno nevidljivog Bena, da se ovaj ne naljuti, ali je zamenio Gavrića! Stankoviću počeo si da skiačes sam sebi u usta!

    0
    0
    Odgovori
    • Ovo resenje sa degenekom na beku je katastrofa..nijedno istrcavanje preko sredine terena.na sredini sa igracem manje,jer su napred bila dva panja(pogotovo pavkov),pa se lopta opet iz dubine bunarila na njih.dali smo golove skoro bez ijedne sanse,sto ne prolazi ni kod prosecnih ekipa,a macva nije ni to.stankovic ocigledno ne moze da se oslobodi milojeve senke,mada bar polovina igraca nije za zvezdu.cudna je ovolika radost u pobedi nad neduznim timom.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter