0
Evropske lige

SARIJU ODZVONILO: Stiže miljenik torinskih navijača i Ronaldov omiljeni trener, ponuda sedam miliona godišnje!

Objavljeno: 06.03.20 u 16:22

Kako piše Dejli Mejl Juventus je spreman da se rastane sa Maurisiom Sarijem, a nekadašnjem fudbaleru crno-belih spreman je da ponudi sedam miliona evra po sezoni ukoliko prihvati ponudu.

Andrea Anjeli je u odličnim odnosima sa trenerom Real Madrida Zinedinom Zidanom koji je dres tima iz Torina nosio od 1996. do 2001. godine. Kako pišu engleski i italijanski mediji Zidan razmišlja da se preseli u Seriju A.

FIFA ‘POLUDELA’: Testira pet novih pravila, jedno je izvođenje slobodnog udarca samom sebi! (ANKETA)

Iako Zidan i Florentino Perez imaju obostrano poštovanje jedan za drugoga, velika je verovatnoća da će se ovog leta rastati s obzirom da u svlačionici vlada nezadovoljstvo, a Zidan nije ostvario uspehe kao u prvom mandatu.

ŠOK: Ronaldo želi da napusti Juventus, ponuđen je Bajernu, ali je odgovor Bavaraca bio šokantan!

U Torinu veruju da bi Juventus dolaskom Francuza mogao da privuče velika imena u tim, a takođe bi privukao i atraktivne sponzore. Kristijano Ronaldo bi ga prihvatio sa oduševljenjem. Duo je već sarađivao kada su u Madrid stigla tri pehara Lige šampiona.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U Italiji bez publike u Seriji A u narednih mesec dana.Sve utakmice igraće se bez prisustva publike do 3. Aprila,zbog koronavirusa…. 😷

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Juventus je spreman da mu ponudi ugovor na tri godine vredan sedam miliona godišnje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter