0
Evroliga

KORONAVIRUS: Još jedan košarkaški meč u Beogradu!

Objavljeno: 06.03.20 u 14:55

Posle utakmice Darušafaka – Virtus, još jedan meč evropske košarke mogao bi da se preseli u Beograd.

Kako prenose izraelski mediji, evroligaška utakmica Makabija i Baskonije neće se odigrati u Tel Avivu, kako je prvobitno planirano.

U Izraelu trenutno vladaju visoke mere opreznosti zbog koronavirusa, a Makabiju je bila potrebna posebna dozvola kako bi uopšte mogao da napusti zemlju i u petak odigra duel EL sa Crvenom zvezdom (petak, 19.00). Košarkaši Makabija su pre trinaest dana gostovali u dvorani „La Fonteta“ u Valensiji, pa je zbog toga trebalo da provedu proces od 14 dana u karantinu.

To se nije desilo, ali je sada jasno da španska Baskonija neće moći da dođe u Izrael za pomenuti meč, koji će biti odigran na neutralnom terenu.

Dodaje se da su potencijalne destinacije Kipar, Grčka i Srbija, koja je u četvrtak ugostila Darušafaku i Virtus u odlučujućem meču Top 16 faze Evrokupa, u Beogradskoj areni. Duel „Ponosa Izraela“ i Baskonije bi trebalo da se odigra narednog četvrtka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter