0
Hot tip

FOTO: FK Crvena zvezda

HS PROGNOZIRA SUPERLIGU: Čukarički „zaustavlja“ Spartak, sigurna pobeda Zvezde u Šapcu!

Objavljeno: 06.03.20 u 12:15

Novo kolo Superlige Srbije je pred nama, a u njemu nas očekuje nekoliko zanimljivih utakmica, derbi igra Partizan u Beogradu protiv Radničkog.

Trka za bodove se nastavlja na srpskim stadionima, a ovo kolo otvara megdan na Banovom brdu između Čukaričkog i Spartaka, koji je u četiri kola osvojio osam bodova.

ČUKARICKI – SPARTAK 1 (1.40)

Domaćin ima jednu pobedu i tri poraza, tako da im „gori“ da večeras ostvare pobedu nad Subotičanima, a tradicija je na strani domaćina.

MAČVA – C. ZVEZDA 2 (1.30)

Znao je domaćin da namuči lidera koji dolazi u Šabac po tri boda i očekuje se uspeh ekipe Dejana Stankovića. Pored ‘dvojke’ naš predlog je svakako i GG3+.

PARTIZAN – RADNICKI (N) 1 (1.45)

Posle derbija nije lako uhvatiti ritam, ali u Humskoj se pita se domaćin i treba da preskoče rivala iz Niša. Za hrabre nije isključeno da odigraju GG. Kvota je sigurno veća.

VOJVODINA – MLADOST (L) 1 (1.45)

Novosađani su u dobrom ritmu, a na klupu se vraća trener Nenad Lalatović sa silnim motivom da njegova ekipa nastavi uspešan pohod.

NAPREDAK – PROLETER 1 (1.85)

Kruševljani još nisu osetili slast pobede, a imaju priliku da konačno dođu do uspeha, mada Novosađani su baš čvrsta ekipa. Možete pokušati od 0-2 gola.

RAD – TSC 1X (1.75)

Na Banjici nikome nije lako, ali gosti su ekipa koja je uigrana i uvek žele pun pogodak, mada „građevinari“ hoće barem bod.

RADNIK – JAVOR 1 (1.65)

U Surdulici hoće treći uspeh u nizu sa kojim bi overili glavni zadatak opatanak, mada neće imati lak posao.

INĐIJA – VOŽDOVAC 1X (1.43)

Domaćin ima imperativ da pobedi u borbi za opstanak, a rival je u padu posle četiri poraza i biće žestoka borba. Ko voli veće kovte možda GG3+.

Ukupna kvota je 42,38.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter