0
Ostali sportovi

FOTO: SD Crvena zvezda

ZVEZDA PROSLAVILA 75. ROĐENDAN: Stigla čestitka i od ‘večitog rivala’

Objavljeno: 05.03.20 u 09:45

Sportsko društvo Crvena zvezda proslavilo je juče svoj 75. rođendan, a čestitke su stigle sa svih strana.

Jedna je posebna od strane ‘večitog rivala’ JSD Partizan. Čestitku crno-belih upućenu crveno-belima prenosimo u celosti:

– Poštovani, Čestitajući Vam 75.godišicu osnivanja Vašeg sportskog društva, uz želje za zdravlje i uspeh Zvezdinih sportista, koristimo priliku da ovim putem iskažemo veru da će tradicionalno i neprolazno rivalstvo naših sportskih društava biti zalog stvaranja i afirmisanja atmosfere uvažavanja i sportskog duha, na dobrobit srpskog sporta.

Srdačno,
JSD Partizan

Milorad Vučelić Milan Obućina
Predsednik Generalni sekretar

Čelnici Sportskog društva Crvena zvezda zahvalili su se sportskom rivalu na čestitci:

– Poštovana gospodo, U ime Sportskog društva Crvena zvezda i svih iz velike crveno-bele porodice, najiskrenije Vam zahvaljujem na upućenim iskrenim čestitkama povodom rođendana SD Crvena zvezda.

Rivalstvo Crvene zvezde i Partizana kao stubova srpskog sporta, obeležilo je 75 godina postojanja naših sportskih društava, ali i donelo brojne uspehe jugoslovenskog i srpskog sporta u decenijama za nama.

Zato i u ovom trenutku, uz još jednom, zahvalnost na iskrenim čestitkama, izražavam nadu da će naša sportska društva u godinama i decenijama koje dolaze, razvijati atmosferu sportskog duha, uvažavanja i viteštva na sportskim terenima. Kao najveći ambasadori i simboli srpskog sporta, imamo obavezu prema generacijama koje dolaze i rastu uz Crvenu zvezdu i Partizan, a iz čega će veliku dobit imati i srpski sport i društvo u celini.

Predsednik Skupštine Predsednik Upravnog odbora Generalni sekretar
prof.dr Petar Škundrić dr Nebojša Čović Igor Milojević

FOTO: SD Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter