0
Domaći fudbal

PRED PUT NA BANJICU: Idemo po pobedu!

Objavljeno: 05.03.20 u 15:10

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole u nedelju od 16 h, u 25. kolu Superlige gostuju ekipi Rada u Beogradu, sa ambicijom da ostvare i tu pobedu u nizu.

Na današnjoj konferenciji za medije, asistent trenera FK TSC Mirko Jovanović je naglasio da ekipu iz Bačke Topole očekuje još jedan izazov i da duel sa Radom neće biti nimalo lak.

– Ekipa Rada se bori za opstanak, a takve utakmice su po pravilu jako teške. Naš cilj je, ipak, uvek isti – mi idemo na pobedu. Pripremamo se za ovaj meč pred beogradskom publikom kao pred svaku drugu utakmicu, a ovoga puta možemo da kažemo da nemamo povređenih igrača u ekipi, da smo potpuno kompletni – istakao je Jovanović i dodao da su to razlozi zbog kojih veruje da će TSC odigrati na dosadašnjem nivou i da će upisati dobar rezultat.

Odbrambeni igrač Nebojša Skopljak je rekao da je atmosfera u ekipi standardno dobra pred još jedno izuzetno teško gostovanje.

– Siguran sam da ekipa Rada želi da ostane u Superligi, ali što se nas tiče trudićemo se da se iz Beograda vratimo sa pozitivnim rezultatom i sa nova tri boda – rekao je on.

Odbrambeni igrač Srđan Grabež naglasio je da ekipa trenira u punom sastavu i sprema se za beogradski meč, veoma motivisano za još jednu pobedu.

Kako TSC zauzima 4. mesto u Superligi, odnosno poziciju koja vodi u evropsko takmičenje, svi igrači i stručni štab dodatno su motivisani željom da tu poziciju zadrže.

U prošlom, 24. kolu, ekipa TSC je na domaćem terenu pobedio ekipu Napretka rezultatom 2:1 i trenutno zauzima 4. mesto na tabeli Superlige Srbije sa 44. boda iz 12 pobeda i 8 remija i 4 poraza. Protivnik TSC u ovom kolu, Rad, 15. je na tabeli sa 15 osvojenih bodova.

U jesenjem delu prvenstva ekipa TSC je na svom terenu pobedila ekipu Rada rezultatom 2:0.

Utakmica Rad-TSC, igraće se u nedelju od 16 h, na stadionu Rada u Beogradu.

FOTO: TSC Bačka Topola

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter